Hírcsatornák
Top témák: baloldali ellenzék demokrácia egyéni szabadság Európai Unió korrupció magyar gazdaságpolitika szabadpiaci eszmék szegénység versenyképesség állami szerepvállalás

Jönnek az új nihilisták

A nép nagy N, a tömeg nagy T. A nép szava: a kollektíva szava, és akkor az és úgy helyes, amit és ahogy a Nép, a Tömeg akar. Egyszer esetleg lincselnek is? Az már túlzás, azt majd jól elítéljük a populista blogon.

Tovább »

2014. november 20., 12:39 neocohn 12 hozzászólás

Semmi okunk ünnepelni

Óriási hiba volt kicsit táncolni, majd hazamenni egy olyan ember nyilatkozata után, aki számtalanszor bizonyította, hogy az egész társadalmat hülyének nézi, és bármikor képes színlelni és szemérmetlenül hazudni.

Tovább »

2014. november 01., 19:47 geradam 3 hozzászólás

Szolg. közl. a szobordöntésről

Kedves liberális barátaim, a kurva égért vagytok úgy megdöbbenve, hogy a mai Szolidaritás-tüntetésen hungarocell-szobrot döntögettek meg fejeztek le? Szinte semmiben nem volt nagyobb egyetértés a Fidesz, a baloldali elit (vagyis…

Tovább »

2013. szeptember 29., 19:01 Tallián Miklós 2 hozzászólás

Majd megunjuk és hazamegyünk

A rezsicsökkentés, az egymillió új munkahely országában nem fordulhat elő az, hogy a nép közvetlenül a bőrén érezze a fájdalmat. Utólag persze majd igen, de azt majd jól ráfogják a multikra, a bankárokra, és minden rendben lesz.

Tovább »

2013. március 25., 11:13 Cseh Katka 7 hozzászólás

Javaslat tüntetésre

A másik tüntetésen Rogán csak egyetlen céllal vehetne részt: azzal, hogy megtagadja pártját, elismeri, megbánja bűneit, és megígéri jóvátételüket.

Tovább »

2012. december 01., 20:38 Tokfalvi 14 hozzászólás

© Minden jog fenntartva! 2020 HVG Kiadó Zrt.