Hírcsatornák
Top témák: baloldali ellenzék demokrácia egyéni szabadság Európai Unió korrupció magyar gazdaságpolitika szabadpiaci eszmék szegénység versenyképesség állami szerepvállalás

Magányos manifesztum

A liberális demokráciából megyünk vissza a törzsi társadalomba, ahol még nem jöttek rá: a másikat nem kell agyoncsapni. A törzs szabadsága viszont csak törzs vezetőié, a törzs tagjainak az alárendeltség a sorsuk.

Tovább »

2019. február 01., 9:56 Ansinn Szóljon hozzá »

A szabadságra épülő jövő története

Nem kell egységbe fogni senkit, mert az korláttá válik. Nem kell támogatási programokkal segíteni. Kényszerpályák helyett lehetővé kell tenni, hogy mindenki ott keresse a boldogulását, ahol arra lehetőséget lát, avval, amihez kedvet érez.

Tovább »

2017. augusztus 03., 10:38 Ansinn 6 hozzászólás

Korrupció vs. mutyi, avagy az út Zimbabwébe

A Kapitalizmus blog Facebook-oldalán már idéztük az amerikai nagykövetség beutazási tilalmat magyarázó közleményének egy fontos részletét. Bővebben: A korrupció kezeléséhez a fékek és ellensúlyok egészséges rendszerére, valamint átláthatóságra van szükség. Az amerikai…

Tovább »

2014. október 24., 15:48 Tokfalvi 8 hozzászólás

Menekülés az állam elől

Ahol a szabadságon van a hangsúly. Ahol az emberek békében együtt élnek. Ahol a szabad piacnak van kitéve az államforma is, és nem állnak egyre értelmetlenebb szabályozások a fejlődés útjába.

Tovább »

2013. július 26., 14:20 Hama 2 hozzászólás

© Minden jog fenntartva! 2020 HVG Kiadó Zrt.