Hírcsatornák
Top témák: baloldali ellenzék demokrácia egyéni szabadság Európai Unió korrupció magyar gazdaságpolitika szabadpiaci eszmék szegénység versenyképesség állami szerepvállalás

A Brexit egy mellőzött fejezete

Őfelsége Kormánya és az Európai Bizottság között a vita nem arról szól, hogy kinek milyen jogai vannak. A vita arról szól, hogy kinek milyen jogai hogyan sérüljenek a jövőben.

Tovább »

2017. november 17., 10:49 Gallai Tamás 3 hozzászólás

Vádlottak padján: a kapitalizmus

Egy versenytársaktól megtisztított “tiszta verseny” a cél. Az önálló, valóban saját lábon élő, kreatív kis- és középvállalkozókkal azt éreztetik: akinek nem tetszik a rendszer, annak vége.

Tovább »

2016. május 26., 14:50 neocohn 3 hozzászólás

Je suis Lajos

Míg korábban az volt a baj, hogy minden közbeszerzést Simicska kapott, most legalább ekkora baj, hogy a cégeit központi embargó sújtja. Piacgazdaságban egyik sem normális állapot.

Tovább »

2016. január 13., 12:00 neocohn 2 hozzászólás

Sétáljunk a kapitalizmusért!

Minden fura vagy sajnálatos mellékzöngéje dacára, itt és most pár ezer ember kifejezetten a magántulajdon szentsége mellett tüntetett. Az állami rablás ellen. Ez felbecsülhetetlen jelentőségű.

Tovább »

2014. november 27., 8:05 neocohn 15 hozzászólás

Lomitörvény: a legnagyobb hulladék

Mutassák meg azt a papírt, hogy én pontosan hol és mikor mondtam le a tulajdonomról az FKF Zrt. javára! Az FKF ne árukapcsoljon, ne sajátítsa ki, ami a senkié, mert ezzel pont úgy viselkedik, mint az általa ellehetetleníteni szándékozott guberáló maffia.

Tovább »

2013. szeptember 27., 14:23 neocohn 1 hozzászólás

© Minden jog fenntartva! 2020 HVG Kiadó Zrt.