Hírcsatornák
Top témák: baloldali ellenzék demokrácia egyéni szabadság Európai Unió korrupció magyar gazdaságpolitika szabadpiaci eszmék szegénység versenyképesség állami szerepvállalás

A kapitalizmus erkölcsössége III.

A szabadpiaci kapitalizmus melletti voksolás a választás, az innováció és a találékonyság szabadságának támogatása. A szabadpiaci kapitalizmus a változásokhoz való alkalmazkodást valamint mások szabadságának tiszteletét jelenti, hogy azzal, amijük van, azt tegyenek, amit akarnak.

Tovább »

2014. január 02., 11:56 neocohn 4 hozzászólás

A kapitalizmus erkölcsössége I.

A kapitalizmus a régóta körülbástyázott, kiváltságokon alapuló hatalmi-uralmi rendszerek lebontásáról és a karrier lehetőségének a tehetségek számára történő megnyitásáról szól. A kapitalizmus lényege mindaz, ami lehetővé tette az életet, így a Te életedet is.

Tovább »

2013. december 13., 14:24 neocohn 38 hozzászólás

Az elvtelenség nem menő

A 444-es Bede Márton több megértést tanúsít egy sztriptízelő tanárnő, mint a kapitalizmus rajongói iránt. A tanárnő ugyanis nem ragaszkodott túl mereven erkölcsi elvekhez.

Tovább »

2013. november 15., 11:42 LetterForce 14 hozzászólás

Aki elvi kérdést csinál a kapitalizmusból

42 éves, nyugodt, határozott, racionális. Wisconsin állam képviselője, a kongresszus költségvetési bizottságának elnöke, Mitt Romney alelnök-jelöltje. De pontosabb, ha úgy fogalmazunk, hogy a republikánus elnökjelölt esze, legfőbb politikai értéke. Paul…

Tovább »

2012. október 12., 13:11 neocohn Szóljon hozzá »

© Minden jog fenntartva! 2020 HVG Kiadó Zrt.