Hírcsatornák
Top témák: baloldali ellenzék demokrácia egyéni szabadság Európai Unió korrupció magyar gazdaságpolitika szabadpiaci eszmék szegénység versenyképesség állami szerepvállalás

Szavazhatunk-e erre a baloldalra?

A baloldal szánalmas vergődése sajnos nem a baloldali szavazótábor magánügye. Ugyanis nincs harmadik, piacpárti blokk, amely hatékonyan, erőből tudna szembeszállni a bal- és a jobboldali szocialista etatizmussal.

Tovább »

2014. január 10., 12:06 neocohn 5 hozzászólás

Szükség van-e ellenzéki összefogásra?

Lényegében mindkét oldal programja ugyanarról szól: elvonni a jövedelmet azoktól, akik megtermelik, és átcsoportosítani a preferált csoportok számára, akik egyáltalán nem mindig azok, amikről a jelszavak szólnak. Itt bizony a csókos kapitalizmus érdekcsoportjainak harca folyik.

Tovább »

2013. augusztus 30., 9:31 Ansinn 4 hozzászólás

Félni kell, nem fog fájni

Korrekt, átgondolt, jószándékú és higgadt szociáldemokrata programot írtak. Normális esetben ilyen lenne az a baloldali program, amellyel a piacpárti jobboldal vitatkozni tud.

Tovább »

2013. február 21., 14:19 Tokfalvi 4 hozzászólás

Bajnaiék baloldali keretben

Várjunk még az ellenzéki együttműködés támogatásával – idézi Ansinn a maga lábán megállni próbáló, ámde kizsigerelt, megalázott közép-szegmens jellegzetes mondatát. Most megjelent az Együtt 2014 Választói Összefogás elvi, erkölcsi alapvetése,…

Tovább »

2012. november 14., 21:37 Tokfalvi 10 hozzászólás

Amiről Bajnai hallgatott

Bajnai Gordon a fideszes rendszervisszaváltás két alapvető problémájából csak egyre válasz. A demokráciát helyreállítaná – de mit kezdene a piacgazdasággal?

Tovább »

2012. október 24., 12:29 neocohn 11 hozzászólás

© Minden jog fenntartva! 2020 HVG Kiadó Zrt.