Tisztelt választópolgár, ahogy Magyarország egyre jobban teljesít, úgy érezzük egyre inkább szükségét annak, hogy kiterjesszük a Nemzeti Konfúzációt olyan kérdésekre is, amikre korábban nem.

Önök már bemegkaphatták a legsürgetőbb hazai gondunkról, az elbevándorlásról szóló ívünket, amelyben viccből összekevertük a menekültügyet a terrorizmussal,  reméljük észrevették benne az elvárt válaszokat, és úgy töltötték ki. Ugyancsak a Nemzeti Konfabuláció keretében jön hamarosan a halálbüntetés bevezetését előkészítő pro forma nyomtatványunk, nem lesz vele sok dolguk, két válasz lehetséges, nem tudjuk, az IGEN melyik része nem érthető.

Most pedig kérjük, szánjon néhány percet arra, hogy indoktrmegtudjuk, mit gondol Ön a boltok régen várt vasárnapi zárvatartásáról. Nincs kész válasz, írja meg szabadon, amit csak gondolunk.

1) Ugye Ön is régen várta a boltok régen várt vasárnapi zárvatartását?

2) Sokfelé lehet azt az uszító véleményt hallani, miszerint állítólag úgymond “kényelmes” dolog lenne vasárnap kenyeret, tejet, tampont és a fogyasztói világ többi felesleges hívságát megvenni a hiperben. Ön mit gondol ezekről az emberekről, akik már nem sokáig lesznek szabadlábon?

3) Hát nem szívderítő fejlemény, hogy miután bevezettük a szabad vasárnapot, a nemzetközi spekuláns pénztőke politikai megrendeléseit teljesítő multiknál keményen dolgozó kis magyarok is végre fellázadnak? És hogy a sofőrök akarják eldönteni, mikor van szükség áruszállításra? Hát nem megérdemlik az (eszmei) szolidaritásunkat?

konzultáció-mti

4) Támogatná-e Ön a magyar kormányt, hogy kikúrja a fenébe a senki által nem választott, hátunkon felkapaszkodott csuhás szektát, amely hol csontig benyal nekünk, hol pedig arról deliderilálnak, hogy ők “eredetileg máshogy képzelték” a zárva tartást? Azt állítva, hogy a KDNP “eredeti javaslata megengedőbb volt”? Ugye Ön is úgy látja, hogy kizárólag mi vagyunk túl megengedőek velük, és hogy vagy szigorúan vezetünk be valamit, vagy sehogy?

5) Ön szerint milyen lehet az a “keresztény” párt, és most ismét a KDNP-ről beszélünk, amely “ezentúl a termékbemutatók ellen indít harcot”? Ahelyett, hogy a termékek, valamint az eredeti ősbűn, a fogyasztás ellen indítana?

6) Miért gondolják egyesek, és az ilyet mi föl nem foghatjuk, hogy joguk van vasárnap vásárolni? Mégis mit gondolnak ezek az emberek, hogy természetjogi érvekkel jöhetnek? Vagy bármivel? Öt év NER után Ön szerint van még ember ebben az országban, akiben nem tudatosodik, hogy jogokat kizárólag mi adunk és veszünk el, ill. árulunk használtan online?

7) Soroljon fel három olyan dolgot, amihez Önnek nincs joga, de nem is hiányzik. Ugye, milyen jól megvan nélkülük?

8) Sorolja fel három olyan polgártársa nevét és lakcímét, akik lázítottak a vasárnapi zárvatartás ellen, ill. kifejezték, hogy de jó lenne most tejfölt venni a pörkölthöz! (Azt is írja mellé, otthon vannak-e általában úgy hajnali öt felé.)

9) Sokféle véleményt lehet hallani Lázár Jánosról, aki a nyári szezonról azt mondta, “aki a Balatonhoz megy, az nem vásárol, hanem pihen.” Ön ugye nem azokhoz tartozik, akik erről, khm, sokféle véleményt mondtak? Tények és empirikusan alátámasztott egyéb adatok tanúsítják, hogy a Balaton mellett eltöltött idő 79,98 százaléka fordítódik fürdésre, napozásra és idegen nők szemlézésére, míg időnknek csupán 0,2 (!) százalékát fordítjuk vásárlásra. (A hiányzó százalékokról bővebben itt olvashat.)

10) Vannak, akik szerint a multik mindent kibírnak: az ellenük való lázítást, a szektorális különadókat, a plázastopot, apróbb bírságokat, ugyanakkor még mindig itt pattognak a kizsákmányolt, génkezelt magyar munkavállaló vállán. De elég ez? Ön szerint nem-e lenne-e ideje a multikérdés végső megoldásának? Arra gondoltunk, hogy a többi megélhetési bevándorlóval együtt munkatáborokba szállítanánk őket, ahol naphosszat kötelező lenne elszámolni a vagyonukkal. Egyetért?

11) Még tovább menve: nem kéne-e vasárnap a templomokat, a benzinkutakat, a játszótereket, a közparkokat, a cukrászdákat és minden mást bezárni, ahol élet jelei mutatkoznak? Kérjük, nevezzen meg néhány jó példát, és indokolja  meg, miért szereti Ön is jobban a halott dolgokat, mint az életet.

Köszönjük, hogy időt szánt a Kubatov-lista kiegészítésére.

(Fotó: MTI)