Továbbra is tart karácsonyi/évvégi akciónk: rendelje meg a Kapitalizmus blogon keresztül ([email protected]) Frédéric Bastiat: A törvény című, nemrég megjelent könyvét.

A kötet bolti ára 1890 Ft, de nálunk az első 50 megrendelő ajándékba megkapja a Morality of Capitalism c. amerikai könyvet is (libertárius esszék a szabad piacgazdaság erkölcséről). A két könyv ára csak 1500 Ft + postaköltség! Még Ön is beletartozhat az első ötvenbe!

Bastiat a klasszikus liberális politikai filozófia képviselője, akit korának szocialista, sőt, egyre inkább kommunizmusba hajló tendenciái arra sarkalltak, hogy világos stílusú, markáns írásokban álljon ki a limitált kormányzat és a piaci folyamatok szabadsága mellett.

Ám senki ne úgy vegye a kezébe ezt a kis kötetet, mint valami történelmi relikviát. Sőt, kevés mű segít annyira megérteni pl. mai "polgári" kormányunk agresszivitását és mélyen szocialisztikus társadalom-mérnökösködését, mint A törvény. A 19 századi téveszmék, 20. századi hazugságok máig itt vannak velünk.

Töltse a karácsonyt liberális társaságban Ön!