Hírcsatornák
Top témák: baloldali ellenzék demokrácia egyéni szabadság Európai Unió korrupció magyar gazdaságpolitika szabadpiaci eszmék szegénység versenyképesség állami szerepvállalás

A gyenge forint

Ön nem tankol autót és esetleg fával fűt? Ne higgye, hogy megússza! A kenyeret is ki kell sütni valamivel és nem a saját lábán megy el a boltba. A jelenlegi jövedelme kevesebbet fog érni, mint a forintgyengülés előtt.

Tovább »

2016. január 15., 22:18 Ansinn 8 hozzászólás

Drága rubel, drága frank

A nyolcmillió lakosú Svájc nyakába vette a 380 milliós Európai Unió monetáris puttonyát, az EU határozatlan központi adminisztrációjával, széthúzó és túlköltekező nemzeti kormányaival, a válságból bizonytalanul, vissza-visszaesésekkel kikapaszkodó gazdaságával.

Tovább »

2015. január 22., 10:02 iványigyörgy 6 hozzászólás

Mit fog Orbán “konszolidálni”?

A jogállamiság lebontása után most a piacgazdaság maradványai lehetnek soron. ilyen fokú államosító-centralizáló kormányzat idején mely ágazat fogja előbb-utóbb előállítani azt a növekedést, amire országot, jövőt lehet alapozni?

Tovább »

2014. április 07., 14:18 neocohn 2 hozzászólás

Újabb állami bankrablás

A potenciális beruházók nem jönnek, aki már itt van, keresi a vészkijáratot. Végül is ki szereti az ötletszerűen felbukkanó új szektorális adókat, a jogbiztonságot hallomásból sem ismerő viszonyokat, a bármikor bekövetkező újabb bankrablás lehetőségét?

Tovább »

2013. június 19., 11:55 neocohn 2 hozzászólás

Róna Péter levelét megírta

A felelőtlen eladósodás önkéntes volt. Ám az a politika, amit ő kínál, egyáltalán nem önként választható az értéktermelésre képes, szorgalmas, tehetséges emberek és vállalkozások részére.

Tovább »

2012. november 28., 14:28 bell 21 hozzászólás

© Minden jog fenntartva! 2018 HVG Kiadó Zrt.